Jdi na obsah Jdi na menu
 


domácí lučina

9. 11. 2017

Příprava je velice jednoduchá, lučina se nám vytvoří sama!!!

Připravíme si obyčejný bílý jogurt obsahující alespoň 3% tuku.

23469221_10212632438623532_966377324_o.jpg

Cedník a pod něj nádobu na odkapání syrovátek.

23482904_10212632438663533_801366257_o.jpg

Na cedník si dáme plátýnko (postačí čistá plínka).

23468551_10212632440983591_1778771150_o.jpg

Necháme sýr pracovat.

23468362_10212632441063593_57571389_o.jpg

Druhý den (přes noc) máme již lučinu hotovou.

23432845_10212632428703284_1401680608_o.jpg

Verze pro dospělé  - před vykapáním dochutíme (bylinky, šunka apod.)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Archiv

Kalendář
<< listopad / 2018 >>


Statistiky

Online: 6
Celkem: 152066
Měsíc: 23003
Den: 793