Jdi na obsah Jdi na menu
 


Husí maso/ SVATOMARTINSKÉ MENU

11. 11. 2017

Připravíme si část husího masa.

23484669_10212645694714926_903343610_o.jpg

Nakrájíme si jej na kousíčky a vložíme na napařovák.

23514731_10212645694834929_2070030335_o.jpg

23484450_10212645695074935_1144294212_o.jpg

Pod pokličkou vaříme cca 20 - 25 minut.

23516214_10212645694674925_1424664237_o.jpg

Vložíme do mixéru a pomixujeme na požadovanou konzistenci.

23516408_10212645694594923_1026437706_o.jpg

Část, kterou hned nespotřebujeme, vložíme do tvořítek a zamrazíme.

23484876_10212645700675075_425057954_o.jpg

Druhý den můžeme z tvořítek vyndat a uskladnit v mrazničce pouze v mrazících sáčcích.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Archiv

Kalendář
<< listopad / 2018 >>


Statistiky

Online: 6
Celkem: 152066
Měsíc: 23003
Den: 793