Jdi na obsah Jdi na menu
 


kapr s batátou

25. 12. 2017

Kapr (popřípadně pstruh) se doporučuje jako jedna z prvních ryb a to z mnoha důvodů - především kvůli tomu, že se jedná o sladkovodní rybu.

Nám kapr vyšel právě na Vánoce, takže to byla jasná volba.

 

Připravíme si kapří filet

26037981_10210886528744710_1236226691_o.jpg

Nakrájíme na menší kousky, aby se nám kapr dříve a snáz udělal.

26038232_10210886528624707_2037221027_o.jpg

Kousky vložíme na napařovák a vaříme cca 15 minut.

26101903_10210886528664708_2028195371_o.jpg

26037993_10210886528464703_120512470_o.jpg

Hotové kousky prohlídneme, zda se v nich neschovává nějaká kostička. Vložíme do mixéru a pomele na požadovanou konzistenci.

26061208_10210886528784711_1406489892_o.jpg

26037740_10210886528704709_925109333_o.jpg

Jako přílohu volíme batátovou kaši. Její postup přípravy najdete zde

26037792_10210886528504704_102297190_o.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Archiv

Kalendář
<< listopad / 2018 >>


Statistiky

Online: 6
Celkem: 152066
Měsíc: 23003
Den: 793