Jdi na obsah Jdi na menu
 


Banánová přesnídávka na pozdější časy

13. 9. 2017

Do ovocných přesnídávek používáme vždy jablko jako konzervant, na dané množství banánu použijeme tedy zhruba dvojnásobné množství jablk.

21729806_10212207445838978_1981038646_o.jpg

Jablka oloupeme, očistíme

21741997_10212207441238863_1065856620_o.jpg

Nakrájíme na plátky a podlijeme trochou vody.

21729597_10212207444758951_1493313362_o.jpg

Povaříme do úplného změknutí

21742249_10212207441598872_1060304059_o.jpg

21745016_10212207445798977_1766437998_o.jpg

Banány si nakrájíme.

21733862_10212207445918980_1091571804_o.jpg

21744923_10212207445878979_1928745120_o.jpg

Povařená jablka společně s banány namixujeme do požadované konzistence. Nepřislazujeme, banán je sladký sám o sobě.

21733867_10212207441478869_548241409_o.jpg

21730060_10212207441278864_1268223439_o.jpg

Naplníme skleničky a zavaříme.

21744807_10212207444838953_1507984771_o.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Archiv

Kalendář
<< listopad / 2018 >>


Statistiky

Online: 6
Celkem: 152066
Měsíc: 23003
Den: 793