Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bluma - na pozdější časy

17. 9. 2017

Do ovocných přesnídávek používáme vždy jablko jako konzervant, na dané množství blumy použijeme tedy zhruba dvojnásobné množství jablka.

 

Jablka i blumy si očistíme a zbavíme slupky.

Nakrájíme na plátky a na kapce vody krátce povaříme.

21706645_10212237701595353_734319341_o.jpg

Vložíme do mixéru a rozmixujeme na požadovanou konzistenci.

21684324_10212237768917036_68591273_o.jpg

Naplníme do skleniček a zavaříme.

21684463_10212237768877035_134840445_o.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Archiv

Kalendář
<< listopad / 2018 >>


Statistiky

Online: 6
Celkem: 152066
Měsíc: 23003
Den: 793