Jdi na obsah Jdi na menu
 


Broskvová přesnídávka na pozdější časy

7. 10. 2017

Do ovocných přesnídávek používáme vždy jablko jako konzervant, na dané množství broskví použijeme tedy zhruba dvojnásobné množství jablka.

22311859_10210350882873898_1316226637_o-1-.jpg

Ovoce si očistíme a zbavíme slupky

22312094_10210350882753895_813634002_o.jpg

Jablka nakrájíme na kousíčky a na trošce vody krátce povaříme.

22323530_10210350882593891_228166436_o.jpg

Poté k jablkům přidáme na kousky nakrájenou broskev. Povaříme

22343734_10210350882513889_68541265_o.jpg

22311991_10210350882393886_1093945812_o.jpg

Vložíme do mixéru a pomixujeme na požadovanou konzistenci.

22292449_10210350882193881_1782185595_o.jpg

22369048_10210350881873873_122634224_o.jpg

Naplníme do skleniček a zavaříme.

22345289_10210350924114929_2100552012_o.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Archiv

Kalendář
<< listopad / 2018 >>


Statistiky

Online: 5
Celkem: 152065
Měsíc: 23002
Den: 792