Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hrušková přesnídávka na pozdější časy

23. 9. 2017

Do ovocných přesnídávek používáme vždy jablko jako konzervant, na dané množství hrušek použijeme tedy zhruba dvojnásobné množství jablka.

21985511_10212284854854155_1499110227_o.jpg

Ovoce si očistíme a oloupeme

21952617_10212284853494121_2024852398_o.jpg

Nakrájíme na kousíčky a s trochou vody krátce povaříme

22016731_10212284853094111_1647435486_o.jpg

Poté vložíme do mixéru a rozmixujeme na požadovanou konzistenci.

21931688_10212284853014109_1630653614_o.jpg

21951345_10212284853054110_1968758640_o.jpg

Hotovou přesnídávku naplníme do skleniček a zavaříme.

21951780_10212284913375618_629321994_o.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zavařování

(Radka, 3. 10. 2017 10:06)

Dobrý den, jak dlouho a při kolika stupních prosím přesnidavku zvažujete?

Re: Zavařování

(Autor, 3. 10. 2017 10:29)

Dobrý den,
záleží na druhu ovoce, hrušková přesnídávávka by se měla zavařovat při 85 °C a to po dobu 25 - 30 minut.

Re: Re: Zavařování

(Petra, 15. 8. 2018 23:18)

Prosím, jak přesně zavarujete? Aby se mi nezkazili. Ještě jsem to nedělala. A sklenice jsou vhodné ty na obrázku?

Re: Re: Re: Zavařování

(Autorka, 16. 8. 2018 12:43)

Ano, ty na obrazku jsou vhodne. mam zavarovaci hrnec, zavaruji "po staru". Da se zavarovat i v troube nebo v mycce

 

 


Archiv

Kalendář
<< listopad / 2018 >>


Statistiky

Online: 6
Celkem: 152066
Měsíc: 23003
Den: 793