Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jahodová přesnídávka na pozdější časy

17. 7. 2017

Výroba přesnídávky z jahod

Jahody očistíme a nakrájíme na malé plátky, na množství jahod přidáme zhruba stejné množství jablka, podlijeme dvěma lžičkami vody a podusíme do úplného změknutí. Ovoce nám pustí krásně šťávu. Jablko nám poslouží jako konzervant. A celá směs je dostatečně sladká, není tedy potřeba přislazovat. Pokud by se Vám směs nezdála dostatečně sladká, lze dosladit banánem nebo hruškou.

19427526_10211456044854423_2127087166_n.jpg

Hotovou směs rozmixujeme a můžeme plnit do skleniček. Skleničky zavaříme a po vychladnutí udržujeme v pokojové teplotě. Přesnídávka nám bez újmy vydrží půl roku.

 

VHODNOST OD 9.MĚSÍCŮ!!!!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Archiv

Kalendář
<< listopad / 2018 >>


Statistiky

Online: 6
Celkem: 152066
Měsíc: 23003
Den: 793