Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nektarinka - na pozdější časy

17. 9. 2017

Do ovocných přesnídávek používáme vždy jablko jako konzervant, na dané množství nektarinek použijeme tedy zhruba dvojnásobné množství jablka.

 

Jablka i nektarinky si očistíme a oloupeme, nakrájíme na kousky a na kapce vody krátce povaříme.

21705997_10212237702915386_1515156622_o.jpg

Poté vložíme do mixéru a pomixujeme na požadovanou konzistenci.

21706290_10212237702675380_1405733256_o.jpg

21706162_10212237702475375_946419894_o.jpg

Naplníme do skleniček a zavaříme.

21767144_10212237702035364_503747207_o.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Archiv

Kalendář
<< listopad / 2018 >>


Statistiky

Online: 4
Celkem: 152064
Měsíc: 23001
Den: 791