Jdi na obsah Jdi na menu
 


Červená řepa

2. 8. 2017

r1.jpg

 

DOPORUČENÝ POSTUP PŘÍPRAVY:

oloupeme

r2.jpg

nakrájíme na kousíčky

r3.jpg

vložíme na napařovák

r4.jpg

vaříme do úplného změknutí cca 20-25 minut

r5.jpg

Přendáme do mixéru

r6.jpg

pomixujeme na požadovanou konzistenci

r7.jpg

přebytek pokrmu vložíme do silikonových mističek (červenou řepu mají děti rádi, tak se vyplatí použít větší nádobku než tvořítka na led) a zamrazíme

r8.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Předvařená řepa

(Alena, 12. 1. 2019 11:00)

Dobrý den, může se použít i předvařená řepa nebo musí být jen čerstvá? Děkuji

Re: Předvařená řepa

(Autorka, 13. 1. 2019 12:12)

Dobry den,


Ano lze i z predvarene

Olej

(Veronika, 6. 4. 2018 11:26)

Dobrý den, omlouvám se za dotaz, ale chci se zeptat u zeleniny kde neuvádíte olej tak se nedavá nebo je to myšleno jako samodřejmost do každého pokrmu? A kolik tak oleje do 200g porce? A mohu popřípadě ředit každou zeleninu um ikdyž do ní přijde olej? Moc děkuji za odpověď.

Re: Olej

(Janča, 9. 12. 2018 7:59)

Já dávám do každé porce kapku oleje, i když není zde napsaný.

Dekuji za vas blog

(Petra, 10. 4. 2018 14:40)

Diky, ze jste si dala tu praci :)

 

 


Archiv

Kalendář
<< červen / 2019 >>


Statistiky

Online: 22
Celkem: 423632
Měsíc: 50881
Den: 1434