Jdi na obsah Jdi na menu
 


Patizon

2. 8. 2017

DOPORUČENÝ POSTUP PŘÍPRAVY:

patizon1.jpg

Zbavíme slupky

pattizon-2.jpg

nakrájíme

patizon-2a.jpg

 

patizon-2b.jpg

vožíme na napařovák

patizon-3.jpg

vaříme 10 - 15 minut, do úplného změknutí

patizon-4.jpg

rozmixujeme na požadovanou konzistenci

patizon-5.jpg

hotový výrobek je určen k přímé spotřebě, před podáním nezapomeneme zakápnout vhodným tukem (doporučuji extra panenský olivový olej lisovaný za studena)

patizon-6.jpg

přebytek vložíme do tvořítek na led a dáme zamrazit

patizon-7.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nutne zakapani tukem?

(Gabriela, 31. 10. 2018 14:02)

Dobrý den,prosim o vysvetleni proc se prikrm zakapava olejem nebo tukem. Dekuji.

Re: Nutne zakapani tukem?

(Autorka, 31. 10. 2018 14:05)

Dobrý den, laicky řečeno je to proto, aby příkrm lépe klouzal do žaludku. Jinak to samozřejmě napomáhá lepšímu trávení.

patizon

(Lucie, 29. 12. 2017 14:33)

Chtěla bych patizon určitě u syna vyzkoušet, ale jsem bezradná, kde by se dal teď koupit??

 

 


Archiv

Kalendář
<< listopad / 2018 >>


Statistiky

Online: 6
Celkem: 152066
Měsíc: 23003
Den: 793